Travel Secrets

Τα καλύτερα ταξίδια-εμπειρίες στην Ελλάδα για να μην πεις ακόμα αντίο στο καλοκαίρι

Τα καλύτερα ταξίδια-εμπειρίες στην Ελλάδα για να μην πεις ακόμα αντίο στο καλοκαίρι

Ο Σεπτέμβριος μπορεί να τελειώνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ταξίδια σταματούν εδώ. Ο καιρός είναι ακόμα πολύ καλός, οι ομορφιές της Ελλάδας αμέτρητες και οι λόγοι να ταξιδέψουμε και τον Οκτώβρη πολλοί. Είτε σε συνεπαίρνει ο αθλητισμός, χαλαρώνεις με spa ή λατρεύεις τη φύση, τα ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts σου δίνουν από μόνα τους αφορμές για ταξίδι. 

Το καλοκαίρι στα νησιά συνεχίζεται...

Για κολύμπι και SUP στον Μυλοπότα της Ίου, κάνε check-in στο Ios Palace Hotel & Spa. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω από την κοσμοπολίτικη παραλία, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα, έχει 3 πισίνες, εστιατόριο, bar, γυμναστήριο και spa σε συνεργασία με τη Holmes Place και εκπληκτική θέα.


Για surfing ή και ηλιοθεραπεία στις παραλίες της Τήνου, το συγκρότημα Diles & Rinies είναι η ιδανική επιλογή για μεγάλες παρέες που επιθυμούν ιδιωτικότητα και πολυτελή διαμονή σε ιδιωτικές βίλες (ορισμένες με τη δική τους πισίνα) συνδυασμένη με ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Διαθέτουν εστιατόριο, pool bar και κοινόχρηστη πισίνα, αναλαμβάνουν τη διοργάνωση δραστηριοτήτων για σένα και αποτελούν την ιδανική σου αφετηρία για να ανακαλύψεις τις ομορφιές της Τήνου.

 

 

Για βόλτες στα στενά της Μυκόνου, check-in στο Portes Mykonos, που θα γίνει το "δεύτερο" σπίτι σου στο νησί των ανέμων αυτόν τον Σεπτέμβρη. Είναι προσιτά πολυτελές, είναι ιδανικό για παρέες, οικογένειες αλλά και ζευγάρια και βρίσκεται μόλις 5 λεπτά μακρυά από τη Χώρα. Στα plus το room service πρωινό, η μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, τα δροσιστικά cocktails από το pool bar και η θέα στο μυκονιάτικο τοπίο από τον κήπο. Δες εδώ τους υπόλοιπους λόγους που πρέπει να το επιλέξεις.


Για να γνωρίσεις τη Σίφνο εναλλακτικά, το Verina SuitesΠρωταρχικός στόχος είναι να ξεχάσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και να γνωρίσεις την απόλυτη ηρεμία και εσωτερική γαλήνη. Και αυτό εδώ συμβαίνει, μαγικά και αβίαστα. Κάνοντας yoga με έμπειρους εκπαιδευτές στους ελαιώνες, θα απολαύσεις την επαφή με την φύση μέσα από μια άσκηση που θα σε ισορροπήσει. 

 

Για τη θέα στο Κάστρο της Αστυπάλαιας, check-in στις Melograno Villas, την κορυφαία πρόταση διαμονής στην καρδιά της γοητευτικής πεταλούδας του Αιγαίου. Απόλαυσε πρωινό στην ιδιωτική σου βεράντα, βούτηξε στο εξωτερικό Jacuzzi, ενώ θαυμάζεις το φωτισμένο κάστρο και ζήσε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

 

 

Εμπειρίες για τους δραστήριους και αθλητικούς...

Για ποδηλατάδα στις Σπέτσες και συμμετοχή στο καθιερωμένο Spetses Mini Marathon, η καλύτερη επιλογή διαμονής είναι το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel. Μάθε όλα όσα μπορείς να κάνεις στις Σπέτσες τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη που κάνουν το ελληνικό καλοκαίρι να μοιάζει ατελείωτο. 


Για την πιο συναρπαστική εμπειρία rafting στην Ελλάδα, ταξίδεψε ως την Ορεινή Αρκαδία και κάνε check-in στο Elafos Natural Boutique Hotel & Spa, που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό του Ελληνικού Αρκαδίας, ένα χωριό ιδανικό για σένα που λατρεύεις το βουνό και τη φύση. Το ξενοδοχείο είναι ολοκαίνουργιο, πετρόχτιστο, διαθέτει spa και διοργανώνει εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση της Πελοποννήσου.

 

 

Για rafting στον καθαρότερο ποταμό της Ευρώπης, επίλεξε το Zagori Suites που βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Βίτσας Ζαγορίου και σου προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες rafting στον Βοϊδομάτη και αξέχαστη διαμονή. 

Βουνό και spa

Για διήμερο-αστραπή με spa στα Τρίκαλα Κορινθίας, check-in στο καλύτερο ξενοδοχείο της περιοχής, το Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa. Εξάλλου, αυτό το ξενοδοχείο είναι από μόνο του ένας λόγος να επισκεφθείς τα ορεινά Τρίκαλα Κορινθίας και τους καλοκαιρινούς μήνες.

 


Για διαμονή στο καστανόδασος της Τσαγκαράδας με spa και δείπνο, check-in στο πολυτελές resort του Πηλίου, 12 Months Luxury Resort. Απόλαυσε την ηρεμία του βουνού, ανακάλυψε την ανεξερεύνητη φύση και κάνε τις τελευταίες σου βουτιές στον Μυλοπόταμο, τη Φακίστρα και τη Νταμούχαρη.

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή