Travel Secrets

Δύο ακατοίκητα νησάκια στη μέση του Αιγαίου με τα πιο διάφανα νερά

Δύο ακατοίκητα νησάκια στη μέση του Αιγαίου με τα πιο διάφανα νερά

Δύο ακατοίκητα νησάκια στη μέση του Αιγαίου μας χαρίζουν υπέροχες βουτιές στα πιο γαλαζοπράσινα νερά που έχουμε ονειρευτεί.

Μια ημερήσια εκδρομή για μπάνιο στην Κουνούπα και τον Κουτσομύτη είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε κατά την επίσκεψή σας στην πεταλούδα του Αιγαίου, την Αστυπάλαια.

Από το λιμάνι του Γιαλού ή από τη Μαλτεζάνα, πάρτε το καραβάκι προς τα πανέμορφα νησάκια και απολαύστε μια αξέχαστη ημερήσια εκδρομή σε ένα παραδεισένιο τοπίο στη μέση του Αιγαίου.

Το καραβάκι προσεγγίζει αρχικά το νησάκι του Κουτσομύτη, το οποίο χωρίζεται με ένα στενό πέρασμα από τη νησίδα Τηγάνι. Εδώ απολαμβάνουμε κολύμπι σε διάφανα νερά, σε ένα ονειρικό σκηνικό.

Στην Κουνούπα, μια λεπτή λωρίδα άμμου μας χαρίζει δύο παραλίες σε μία, συνθέτοντας πραγματικά μαγευτικές εικόνες, ενώ η θέα του ανοιχτού πελάγους και το απόμερο τοπίο θα σας κάνουν να αισθανθείτε ότι βρήκατε τον παράδεισό σας!

Διαμονή 

Για μια ειδυλλιακή απόδραση με φόντο το Αιγαίο και το κάστρο της Αστυπάλαιας, κάντε check-in στις Melograno Villas, την πιο ξεχωριστή πρόταση διαμονής στην καρδιά της πεταλούδας του Αιγαίου. Σε ένα ονειρεμένο σκηνικό περιτριγυρισμένες από το απέραντο γαλάζιο, οι πλήρως εξοπλισμένες βίλες Verde, Bianca και Ble παντρεύουν την αληθινή πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα με την απαράμιλλη αισθητική και τις υπηρεσίες 5 αστέρων, συνθέτοντας έναν επίγειο παράδεισο φιλοξενίας. Απολαύστε πρωινό με θέα στην ιδιωτική σας βεράντα, βουτήξτε στο εξωτερικό Jacuzzi, ενώ θαυμάζετε το φωτισμένο κάστρο και ζήστε μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, στις Melograno Villas. Κάντε κράτηση στο www.tresorhotels.com ή στο 210-8981884 και απολαύστε δωρεάν room upgrade, late check-out, κρασί και τοπικά εδέσματα κατά την άφιξή σας!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή