Travel Secrets

Μυλοπόταμος: Βουτιές σε γαλαζοπράσινο φόντο

Μυλοπόταμος: Βουτιές σε γαλαζοπράσινο φόντο

Χρυσή άμμος, λευκό ψιλό βοτσαλάκι και μια συστάδα βράχων να κόβει την παραλία στα δύο. Μπορεί το Πήλιο να προσφέρει μεγάλη ποικιλία από πανέμορφες παραλίες με τυρκουάζ νερά και εξωτική ομορφιά, όμως ο Μυλοπόταμος είναι για πολλούς η ομορφότερη παραλία του βουνού των Κενταύρων.

Η εξωτική ομορφιά του Μυλοπόταμου σαγηνεύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο που την επισκέπτονται για να απολαύσουν τα κρυστάλλινα, τυρκουάζ  νερά του, να απολαύσουν χαλαρωτικές στιγμές στο beach bar, αλλά και να κάνουν αναρρίχηση στο βράχο.

Από την άλλη πλευρά του Μυλοπόταμου, τα νερά του χειμάρρου από το βουνό κυλούν μέχρι τη θάλασσα, προσδίδοντας στην παραλία ακόμα περισσότερη εξωτική αύρα, ενώ τα βράχια που έχουν σμιλευτεί από τους άγριους ανέμους του Αιγαίου χαρίζουν μια άγρια ομορφιά στον Μυλοπόταμο.

Η Τσαγκαράδα είναι το κοντινότερο χωριό στην παραλία. Από τη συνοικία της Αγίας Παρασκευής, οδηγείστε για 7 χλμ., αφήστε το αυτοκίνητο στο parking και κατεβείτε τα 180 σκαλοπάτια!

Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού, κάντε ένα αξέχαστο ταξίδι στο Πήλιο και το πανέμορφο ξενοδοχείο 12 Months Luxury Resort. Στη σοφιστικέ Τσαγκαράδα, με υπέροχη θέα προς το βαθύ μπλε του Αιγαίου, το πολυτελές ξενοδοχείο 12 Months θα σας χαρίσει μια ονειρική καλοκαιρινή απόδραση που συνδυάζει την πολυτελή διαμονή και τη χαλάρωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, με τη δυνατότητα για πολλαπλές εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση του Πηλίου. Από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου, απολαύστε 2 μαγικές διανυκτερεύσεις με 276 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest      

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή