Travel Secrets

Αυτά είναι τα δύο ελληνικά νησιά που επιλέγει η Vogue για φέτος το καλοκαίρι

Αυτά είναι τα δύο ελληνικά νησιά που επιλέγει η Vogue για φέτος το καλοκαίρι

Αυτά τα ελληνικά νησιά είναι μικρά, κατάλληλα για “island-hopping”, ιδανικά για διακοπές solo, με φίλους ή και οικογένεια και με θεϊκή θάλασσα, γράφει η συντάκτρια της βρετανικής Vogue, Verity Parker.

Ο λόγος για τις Σπέτσες και την Ύδρα, που σύμφωνα με τη fashion editor του δημοφιλούς περιοδικού, «δεν υπάρχει κανείς που να μην απολαμβάνει τις διακοπές του εκεί». Ανάμεσα στους 8 ευρωπαϊκούς προορισμούς που επιλέγουν οι συντάκτριες της Vogue για φέτος, είναι η Marbella στην Ισπανία, η Πούλια, το Αμάλφι, η Κυανή Ακτή και η Ibiza. «Ξεχάστε τους μακρινούς προορισμούς, η Ευρώπη είναι ξεκάθαρα ο προορισμός της χρονιάς», τονίζουν στο δημοσίευμα.

Μάλιστα, η editor της Vogue προτείνει το εμβληματικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στις Σπέτσες, ως το απόλυτο must για διαμονή στο νησί. «Εκπληκτική θέα στη θάλασσα, πλουσιοπάροχα δωμάτια, μεγάλη πισίνα και spa εγγυώνται για εσάς την απόλυτη πολυτέλεια.»

Για τα ψώνια σας στην Ύδρα και τις Σπέτσες, η Vogue προτείνει τα μικρά τουριστικά μαγαζάκια που βρίσκονται στο λιμάνι των νησιών, αλλά και τα τοπικά μανάβικα που είναι κρυμμένα ανάμεσα στα λιθόστρωτα δρομάκια, για να αγοράσετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά για την παραλία.

Για φαγητό στην Ύδρα και τις Σπέτσες η Vogue ψηφίζει «ψάρι, ψάρι και πάλι ψάρι»! «Αν δεν σου αρέσει το ψάρι, μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκες νόστιμες σαλάτες σε περιμένει, ενώ οι λάτρεις του κρέατος πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσουν το πεντανόστιμο σουβλάκι.»

Το καθημερινό κολύμπι σε «θεϊκά νερά» είναι επίσης μια δραστηριότητα που προτείνει η Vogue για όσους επιλέξουν Ύδρα και Σπέτσες, «ειδικά μετά από έναν μεγάλο περίπατο που ολοκληρώνεται με μια δροσιστική βουτιά.»

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή