Travel Secrets

Η χιονισμένη Αράχωβα από ψηλά σε ένα μαγευτικό drone video 1 λεπτού

Η χιονισμένη Αράχωβα από ψηλά σε ένα μαγευτικό drone video 1 λεπτού

Πάνω από τη χιονισμένη Αράχωβα μας ταξιδεύει ο Κώστας Σπαθής (spathumpa), μέσα από ένα μαγευτικό drone video 1 λεπτού που αποδεικνύει γιατί το κοσμοπολίτικο χωριό του Παρνασσού προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα.

Το drone του δημοφιλούς Instagrammer και αρχιτέκτονα απογειώνεται πάνω από την Αράχωβα και μας προσφέρει εικόνες που κόβουν την ανάσα, πετώντας πάνω από τον κατάφυτο Παρνασσό, τα κατάλευκα χιονισμένα τοπία και το εντυπωσιακό χιονοδρομικό κέντρο. Την ίδια ώρα, ο φακός του Κώστα Σπαθή εισβάλλει στο πεντάστερο ξενοδοχείο, πολύτιμο μέλος της Trésor Hotels & Resorts στην Αράχωβα, Santa Marina Arachova Resort & Spa, ξεναγώντας μας στους ζεστούς εσωτερικούς χώρους, το γυμναστήριο και το πανέμορφο spa με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

Έπειτα από πρόσκληση της Trésor Hotels & Resorts, ο Κώστας Σπαθής επισκέφθηκε την Αράχωβα και φιλοξενήθηκε στο Santa Marina Arachova Resort & Spa, απολαμβάνοντας μια υπέροχη διαμονή σε μια εκπληκτική τοποθεσία. 

Σύμφωνα με την περιγραφή του video, το Santa Marina Arachova Resort & Spa είναι ο απόλυτος προορισμός για χαλάρωση και αναζωογόνηση στις πλαγιές του Παρνασσού, προσφέροντας κομψότητα, αποκλειστικές υπηρεσίες, μοναδική θέα και εξαιρετική φιλοξενία, εξασφαλίζοντας αξέχαστες διακοπές αναψυχής και χαλάρωσης.

Δείτε το video παρακάτω

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest! 

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή