Travel Secrets

Περίβολος: Η πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Σαντορίνης

Περίβολος: Η πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Σαντορίνης

Μαύρη άμμος, πεντακάθαρα νερά, διασκέδαση και έντονη ζωή, αλλά και χαλαρωτικές στιγμές, στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Σαντορίνης! Ο Περίβολος, η πιο δημοφιλής και πολυσύχναστη παραλία του διάσημου νησιού, αποτελεί το πανέμορφο παραλιακό κομμάτι που ενώνει την Περίσσα με τον Άη Γιώργη και συνιστά την πιο ιδιαίτερη πρόταση της Σαντορίνης, για όσους επιθυμούν να δουν κάτι περισσότερο από την Καλντέρα και τα ηλιοβασιλέματα.

Μια σειρά από όμορφα beach bars θα σας μυήσουν στη χαλαρωτική ατμόσφαιρα ή στον νεανικό παλμό, αναλόγως ποιο θα επιλέξετε. Υπάρχει επίσης καλή υποδομή για θαλάσσια σπορ, γήπεδα beach volley, ταβέρνες και ουζερί, καφέ αλλά και μπαρ.

Επιλέξτε το Santorini Wet Stories, ιδανικό τόσο για χαλάρωση στην παραλία, όσο και για δυνατές στιγμές διασκέδασης, καλοκαιρινά cocktails, beach volley και νόστιμες προτάσεις φαγητού.

Για τη διαμονή σας στη Σαντορίνη και τον Περίβολο, επιλέξτε το ολοκαίνουργιο boutique ξενοδοχείο Orabel Suites. Χτισμένο στο πιο κομψό σημείο του Περιβόλου, σε απόλυτη αρμονία με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, το Orabel Suites αποτελεί ένα πανέμορφο Adults Only, art boutique hotel, που θα σας μυήσει στη ρομαντική ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει τη δυνατότητα για αυθεντικές δραστηριότητες στο νησί, όπως βόλτες με αερόστατο, κρουαζιέρες και περιπάτους. 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή