Travel Secrets

CNT: H Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης στις 10 καλύτερες χρωματιστές του κόσμου

CNT: H Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης στις 10 καλύτερες χρωματιστές του κόσμου

Μια θέση στις καλύτερες πολύχρωμες παραλίες του κόσμου κέρδισε η πανέμορφη Κόκκινη Παραλία της Σαντορίνης, σε δημοσίευμα του top luxury ταξιδιωτικού περιοδικού, Condé Nast Traveler.

To δημοσίευμα του κορυφαίου περιοδικού περιλαμβάνει τις 10 παραλίες σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, με την Κόκκινη Παραλία να παίρνει μια θέση ανάμεση στη ροζ παραλία του Harbour Island, την πράσινη Papakolea Beach στη Χαβάη και τη μαύρη Vik στην Ισλανδία.

«Η Ελλάδα αποτελείται από μια χερσόνησο που περιτριγυρίζεται από χιλιάδες νησιά, επομένως τι είναι αυτό που κάνει τη Σαντορίνη να ξεχωρίζει; Ίσως είναι η εντυπωσιακή Καλντέρα ή ο σχηματισμός του κρατήρα, όταν μέρος του ηφαιστείου βυθίστηκε στο Αιγαίο. Το νησί έχει εντυπωσιακή γεωλογία, με τους κοκκινόμαυρους βράχους στο Ακρωτήρι, που καταλήγουν ως κόκκινη άμμος ως τη θάλασσα, να κλέβουν την παράσταση.»

Ζήστε κι εσείς τη μαγεία της Σαντορίνης, επιλέγοντας για τη διαμονή σας το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Orabel Suites, στην παραλία του Περίβολου, που θα σας μυήσει στο ρομαντισμό και τη χαλάρωση, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει το τέλειο εφαλτήριο απ'όπου θα ανακαλύψετε τη συγκλoνιστική ομορφιά της Σαντορίνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή