Travel Secrets

TripAdvisor: Καλύτερο νησί στην Ευρώπη και 2ο στον κόσμο η Σαντορίνη

TripAdvisor: Καλύτερο νησί στην Ευρώπη και 2ο στον κόσμο η Σαντορίνη

Η συγκλονιστική ομορφιά της Σαντορίνης συνεχίζει να γοητεύει τους ταξιδιώτες ολόκληρου του κόσμου. Για ακόμα μια φορά, η απόκοσμη μαγεία του διασημότερου κυκλαδίτικου νησιού «κέρδισε» τους αναγνώστες του TripAdvisor, οι οποίοι της πρόσφεραν τον τίτλο του καλύτερου νησιού της Ευρώπης και του δεύτερου καλύτερου νησιού του κόσμου, μετά το εξωτικό Maui της Χαβάης.

Photo by Eva Kanellopoulos

«Ακόμα κι αν δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ αυτό το νησί των Κυκλάδων στο Αιγαίο, θα το αναγνωρίσετε αμέσως: σπίτια σαν ζαχαρωτά λαξευμένα μέσα στον βράχο, ζαφειρένια νερά, λευκά αστραφτερά κτίρια στεφανωμένα με ημισφαίρια στο χρώμα του ουρανού. Εδώ, θα απολαύσετε τη γαλήνη στις παραλίες με τη μαύρη άμμο ή στα δρομάκια των μικρών χωριών όπως είναι το Ημεροβίγλι. Η πανέμορφη Οία είναι παγκοσμίως ξακουστή για τα ηλιοβασιλέματά της, που θα σας μαγέψουν με όλα τα χρώματα της ζωγραφικής παλέτας.»

Παράλληλα, έντονο ελληνικό άρωμα είχε η κατάταξη του TripAdvisor με τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης για φέτος, καθώς μετά την πρωτιά της Σαντορίνης, ακολούθησε η Κρήτη στην τέταρτη και η Ρόδος στην έκτη θέση.

Διαμονή

Για τη διαμονή σας στη Σαντορίνη, επιλέξτε το Orabel Suites, το ολοκαίνουργιο, Adults only art boutique hotel στον Περίβολο, που προσφέρει κορυφαία πολυτελή φιλοξενία, ιδιωτικότητα και top custom υπηρεσίες, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη πισίνα με θέα στους πανέμορφους, ανθισμένους κήπους, και ένα ατμοσφαιρικό pool bar, που σερβίρει δροσιστικά ποτά και cocktails, θερμαινόμενα jacuzzi σε όλες τις σουίτες, καθώς και γευστικά snacks που προετοιμάζονται με βιολογικά προϊόντα από τους κήπους. Κάντε κράτηση τώρα και ζήστε αξέχαστες διακοπές στο κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο της Σαντορίνης, απολαμβάνοντας 4 διανυκτερεύσεις και πληρώνοντας μόνο τις 3, από τις 5 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου 2016. 

Κάνοντας την κράτησή σας μέσω του booking.tresorhotels.com ή τηλεφωνικά στο 210-8981884, εξασφαλίζετε τις καλύτερες τιμές, ενώ απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια κατά τη διαμονή σας, όπως ειδικές εκπτώσεις, δωρεάν upgrades, early check-in, late check-out, ταξιδιωτικές συμβουλές, room service πρωινό, μπουκάλι κρασί και τοπικές λιχουδιές, ενώ παράλληλα κερδίζετε πόντους που μπορείτε να εξαργυρώνετε με δωρεάν διαμονές!

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή