Travel Secrets

Τρίκαλα Κορινθίας: Γίνετε ένα με τη φύση στο Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας

Τρίκαλα Κορινθίας: Γίνετε ένα με τη φύση στο Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας

Μια απίστευτη αίσθηση ελευθερίας. Ένα μοναδικό κράμα δυναμισμού και γαλήνης. Αυτά, και δεκάδες ακόμα συναισθήματα μπορούμε να βιώσουμε σε απόσταση μόλις μίας ώρας από το κέντρο της πόλης.

Το Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας και ορεινών δραστηριοτήτων λειτουργεί στο Ρέθι Κορινθίας, δίπλα στο πανέμορφο ησυχαστήριο των Τρικάλων Κορινθίας.

Στις εγκαταστάσεις του, μπορείτε να αναζητήσετε ήρεμα, πανέμορφα και άρτια εκπαιδευμένα άλογα και να απολαύσετε τη βόλτα σας, συνοδεία του εκπαιδευτή στις καταπράσινες γύρω ρεματιές ή στις χιονισμένες πλαγιές της Ζήρειας και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται καν να έχετε ξαναέρθει σε επαφή με άλογο. Επίσης, εδώ θα βρείτε ακόμη και πόνυ για τα μικρά παιδιά, γεγονός που οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία κατάλληλη για όλη την οικογένεια.

Όσο για τους εξοικειωμένους φίλους της ιππασίας, μπορείτε να συμμετέχετε στη βόλτα διάρκειας μιάμισης ώρας, η οποία αποτελεί μια εξαιρετική αφορμή για να γίνεται ένα με τη φύση της ευρύτερης περιοχής, να έρθετε σε επαφή με τις ομορφιές της Ζήρειας, να διασχίσετε το ποτάμι της Φόνισσας και να κάνετε τη βόλτα σας μέσα σε δάση με έλατα και πεύκα, αμπελώνες ή ακόμη και παραδοσιακούς οικισμούς στο χωριό Ρέθι.

Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο και βιώστε μια πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία μέσα σε ένα αυθεντικό τοπίο, ελληνικής, ορεινής φύσης.

Για τη διαμονή σας στα Τρίκαλα Κορινθίας, επιλέξτε το ξενοδοχείο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa, που θα μετατραπεί στο ησυχαστήριό σας στην Ορεινή Κορινθία. Από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου, απολαύστε 2 διανυκτερεύσεις στην Junior σουίτα του Πλειάδων Γη με 400 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.orinesdrastiriotites.gr/

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Eleni Nikoloulia

 
 

επιστροφή