Travel Secrets

Red Bull Art of Motion: Εικόνες που κόβουν την ανάσα στην Οία της Σαντορίνης

Red Bull Art of Motion: Εικόνες που κόβουν την ανάσα στην Οία της Σαντορίνης

Photo by www.redbull.com

Η 5η χρονιά του Red Bull Art of Motion είναι γεγονός! Μόνο που φέτος η πυξίδα της παγκόσμιας σκηνής δείχνει την Οία της Σαντορίνης, στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού, ως τη νέα φυσική πίστα όπου οι κορυφαίοι freerunners του κόσμου θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τα εντυπωσιακά τους κόλπα.

Photo by www.redbull.com

Το Red Bull Art of Motion, προσγειώνεται στις 3 Οκτωβρίου για 5η συνεχόμενη χρονιά στην έδρα του, στο περίφημο κυκλαδίτικο νησί της Σαντορίνης. Ωστόσο, από την Καλντέρα όπου εδραιώθηκε ως κορυφαίος freerunning θεσμός, μεταφέρεται φέτος και για πρώτη φορά στην Οία, δοκιμάζοντας νέες προκλήσεις σε μια διαφορετική φυσική πίστα με φόντο το μοναδικό κυκλαδίτικο σκηνικό και το παγκοσμίου φήμης ηλιοβασίλεμα.

Photo by www.redbull.com

Φιγούρες και κόλπα που κόβουν την ανάσα, αθλητές παγκόσμιας κλάσης και ένα φυσικό τοπίο που συναρπάζει εκατομμύρια κόσμου κάθε χρόνο. Το Red Bull Art of Motion υπόσχεται και φέτος να εντυπωσιάσει τα παρευρισκόμενα πλήθη αλλά και τους υπόλοιπους θεατές μέσω από τις συγκλονιστικές εικόνες που θα κάνουν και πάλι τον γύρο του κόσμου.

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή