Travel Secrets

Travel+Leisure: Η Σαντορίνη το καλύτερο από τα 25 ταξίδια-εμπειρίες ζωής που πρέπει να κάνει κανείς

Travel+Leisure: Η Σαντορίνη το καλύτερο από τα 25 ταξίδια-εμπειρίες ζωής που πρέπει να κάνει κανείς

Στην πρώτη θέση της λίστας με τα 25 καλύτερα ταξίδια-εμπειρίες ζωής κατατάσσει τη Σαντορίνη το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure. Η πανέμορφη Σαντορίνη είναι ένα από τα 25 καλύτερα ταξίδια-εμπειρίες ζωής, που όπως επισημαίνει το περιοδικό, προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο από την ομορφιά της. Μεταξύ άλλων, η λίστα περιλαμβάνει από μια εξερεύνηση της «χαμένης πόλης» της Πέτρας, έως ένα σαφάρι στη Ζάμπια και μια κρουαζιέρα στην Ανταρκτική.

Αν υπήρχε ένα μέρος στον κόσμο που θα μπορούσε να κερδίσει μόνο και μόνο χάρη στην ομορφιά του, θα ήταν αναμφισβήτητα η Σαντορίνη, επισημαίνουν οι συντάκτες του Travel+Leisure. Κάτασπρα υπόσκαφα όμορφα πλαισιωμένα από βουκαμβίλιες, καταγάλανοι τρούλοι που μοιάζουν να «χύνονται» στο χείλος του αρχαίου κρατήρα του ηφαιστείου και υπέροχα ηλιοβασιλέματα που λούζουν το πέλαγος με μια υπέροχη ρόδινη λάμψη. Η γοητεία της Σαντορίνης έγκειται επίσης στον πλούτο των εμπειριών που προσφέρει: από εκπληκτικά κρασιά έως μαύρες παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους όπως το Ακρωτήρι, που συχνά αποκαλείται «Μινωική Πομπηία».

Για ένα ρομαντικό δείπνο, το δημοσίευμα προτείνει το “Assyrtico Wine Restaurant”, ένα ανακαινισμένο παραδοσιακό σπίτι του 1960 στα Φηρά, που προσφέρει υπέροχη θέα στα ηφαιστειακά νησιά της Νέας και της Παλαιάς Καμμένης. «Παραγγείλτε σαγανάκι με μαρμελάδα σύκου και κρασί από το τοπικό οινοποιείο Αργυρός Estate και στη συνέχεια κάντε έναν περίπατο ως την Οία.»

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή