Travel Secrets

Γερμανοί και Αυστριακοί δημοσιογράφοι απόλαυσαν την αυθεντική φιλοξενία της Trésor Hotels & Resorts

Γερμανοί και Αυστριακοί δημοσιογράφοι απόλαυσαν την αυθεντική φιλοξενία της Trésor Hotels & Resorts

Την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα και τα Ζαγοροχώρια έζησαν τον περασμένο μήνα Γερμανοί και Αυστριακοί δημοσιογράφοι, στο πλαίσιο press trip που διοργάνωσε η Trésor Hotels & Resorts σε συνεργασία με την Marketing Greece.

Από τις 23 έως τις 27 Απριλίου, η δημοσιογραφική αποστολή που εκπροσωπεί μερίδα σημαντικών ευρωπαϊκών ΜΜΕ μαγεύτηκε από τη φυσική ομορφιά των Μετεώρων, των Τρικάλων και του Ζαγορίου, καθώς και από την εκπληκτική φιλοξενία των πολυτελών ξενοδοχείων Ananti City Resort και Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, τους δύο boutique θησαυρούς της πολύτιμης συλλογής της Trésor. Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυθεντικές τοπικές εμπειρίες που διοργανώνει η Trésor και προσφέρει στους φιλοξενούμενούς της, όπως πεζοπορία στα επιβλητικά Μετέωρα, επίσκεψη στο οινοποιείο Τσιλιλή και rafting στα γαλαζοπράσινα νερά του Βοϊδομάτη.

Το press trip ξεκίνησε από τα Τρίκαλα και το ξενοδοχείο Ananti City Resort, όπου οι δημοσιογράφοι απόλαυσαν δύο διανυκτερεύσεις και υπέροχα γεύματα.

Το πρωινό της Παρασκευής οι Γερμανοί και Αυστριακοί δημοσιογράφοι έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία πεζοπορίας στα επιβλητικά Μετέωρα με την Trekking Hellas και ανακάλυψαν τη μαγεία της περιοχής, ακολουθώντας τα μονοπάτια των μοναχών. Αφού ξεναγήθηκαν σε δύο μοναστήρια από τον κ. Ρωμανό Σαμούρη, επισκέφθηκαν το Μουσείο Μετεώρων στην Καλαμπάκα, καθώς και το οινοποιείο Τσιλιλή, όπου δοκίμασαν το παραδοσιακό τσίπουρο και γνώρισαν τη διαδικασία παρασκευής του. Το βράδυ της Παρασκευής απόλαυσαν μία υπέροχη βόλτα και ξενάγηση στη γραφική πόλη των Τρικάλων και την παραδοσιακή συνοικία Βαρούσι, ενώ γεύτηκαν ένα τρικαλινό δείπνο στο εστιατόριο Λαδοφάναρο.

Μετά την άφιξή τους στα Ζαγοροχώρια και το ξενοδοχείο Μικρό Πάπιγκο 1700 το μεσημέρι του Σαββάτου, οι δημοσιογράφοι ξεναγήθηκαν στο μοναδικό φαράγγι του Βίκου με την Alpine Zone, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να θαυμάσουν τα παραδοσιακά πετρόχτιστα γεφύρια των χωριών.

Την Κυριακή, η αδρεναλίνη των δημοσιογράφων ανέβηκε στα ύψη μέσα από μια μοναδική εμπειρία rafting στον Βοϊδομάτη, το καθαρότερο ποτάμι της Ευρώπης, με την Alpine Zone και τον κ. Αχιλλέα Παπαευθυμίου, ενώ αργότερα γευμάτισαν στο εστιατόριο Αστράκα στο Πάπιγκο. Στη συνέχεια απόλαυσαν απογευματινή βόλτα στο πανέμορφο χωριό και δείπνο στο εστιατόριο Μαργαρίτες στο χωριό Κήποι.

Οι δημοσιογράφοι-φιλοξενούμενοι της Trésor Hotels & Resorts εκπροσωπούν σημαντικά ευρωπαϊκά μέσα, όπως το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, τις γερμανικές εφημερίδες FAZ, Sonntag Aktuell, Hamburger Abendblatt και τις αυστριακές εφημερίδες Kronen Zeitung και Kurier.

Η Trésor Hotels & Resorts ευχαριστεί θερμά τα ξενοδοχεία Ananti City Resort και Mικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa για τη φιλοξενία τους, τον κο Ρωμανό Σαμούρη από την Trekking Δυτικής Θεσσαλίας, τον κο Αχιλλέα Παπαευθυμίου από την Alpine Zone, το οινοποιείο Τσιλιλή, καθώς και τα εστιατόρια Μετεώρων Πανόραμα στα Μετέωρα, Λαδοφάναρο στα Τρίκαλα, Μαργαρίτες και Αστράκα στα Ζαγοροχώρια..

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή