Travel Secrets

Πρωτομαγιάτικη απόδραση στα καταπράσινα Τρίκαλα Κορινθίας

Πρωτομαγιάτικη απόδραση στα καταπράσινα Τρίκαλα Κορινθίας

Photo by Andreas Georgopoulos

Καταπράσινα τοπία, πανέμορφες λίμνες και υπέροχα αξιοθέατα, όλα αυτά συνθέτουν τη μαγευτική ομορφιά που προσφέρουν τα Τρίκαλα Κορινθίας στους επισκέπτες τους. Χτισμένα στις πλαγιές του όρους Ζήρεια και μόλις μια ανάσα από την Αθήνα, τα Τρίκαλα Κορινθίας αποπνέουν μια ανόθευτη γαλήνη και κερδίζουν συνεχώς θέση στην ατζέντα κάθε ταξιδιώτη που αναζητά μια απόδραση πέρα από τα κλισέ. Με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, επισκεφθείτε τα πανέμορφα Τρίκαλα Κορινθίας την άνοιξη και απολαύστε τη φύση σε πλήρη άνθιση.

Τα αξιοθέατα της περιοχής είναι πολλά και καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Από τις λίμνες της περιοχής, μέχρι τα μουσεία και τις μονές, να είστε βέβαιοι ότι δεν αρκούν μόνο λίγες μέρες για να καταφέρετε να δείτε όλα αυτά που προσφέρουν τα Τρίκαλα Κορινθίας. Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψετε.

moni agiou georgiou

Photo by Andreas Georgopoulos

Επισκεφθείτε την Κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας, που εκτείνεται ανάμεσα στη Μικρή και την Μεγάλη Ζήρεια, παρουσιάζει μεγάλη βιοποικιλότητα και μαζί με το Όρος Κυλλήνης έχουν ενταχθεί στο "Natura 2000", ως περιοχές ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος που χρήζουν προστασίας.

Οι λίμνες των Τρικάλων Κορινθίας, πραγματικά στολίδια, δέχονται πληθώρα επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Βολτάρετε ως τη λίμνη Δασίου, τη λίμνη Δόξα αλλά και τη Στυμφαλία και εντυπωσιαστείτε από τη φυσική ομορφιά τους.

Επισκεφθείτε το Μοναστήρι του Αγίου Βλασίου στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας, τη Μονή Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Φενεού και την Παναγία των Βράχων, γνωστή και ως τα «Μετέωρα» της Κορινθίας. 

trikala korinthias

Photo by Andreas Georgopoulos

Επίσης, απολαύστε δραστηριότητες στη φύση όπως διαδρομές με αυτοκίνητο ή 4x4 (www.jeeping.eu), φτάστε στην κορυφή της Ζήρειας ακολουθώντας τα οργανωμένα, σημαδεμένα μονοπάτια ή κάντε ιππασία στο Ρέθι Κορινθίας. 

Με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, κάντε μια εξόρμηση στα Τρίκαλα Κορινθίας και το ξενοδοχείο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa. Από την 1η έως τις 3 Μαΐου αποδράστε στα καταπράσινα Τρίκαλα Κορινθίας για να ανακαλύψετε την ομορφιά της φύσης και να ζήσετε την εκπληκτική φιλοξενία ενός ξενοδοχείου που αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Απολαύστε το πρωινό σας, κάντε spa και εξορμήστε στην ανοιξιάτικη φύση των Τρικάλων με 200 ευρώ τις δύο διανυκτερεύσεις για ένα άτομο.

Η τιμή περιλαμβάνει:

  • 2 διανυκτερεύσεις στην Κλασσική Σουίτα (ανά άτομο)
  • Πρωινό
  • Χρήση εσωτερικής πισίνας
  • Χρήση σάουνας
  • Χρήση Χαμμάμ
  • Χρήση του Γυμναστηρίου

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή