Travel Secrets

Στους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης η Σαντορίνη

Στους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης η Σαντορίνη

Ακόμα μία θέση στη λίστα με τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης κατέλαβε επάξια η Σαντορίνη! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.europeanbestdestinations.com, η Σαντορίνη αποτελεί τον πιο περιζήτητο προορισμό για μια ρομαντική απόδραση στην Ελλάδα, καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «δεν υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο όπου μπορεί κανείς να απολαύσει εξαιρετικά κρυστάλλινα νερά, σκαφαλωμένος στην άκρη ενός τεράστιου ενεργού ηφαιστείου στη μέση της θάλασσας».

Το νησί, τονίζεται επίσης, έχει αναπτύξει τη φήμη ενός γαμήλιου προορισμού για ζευγάρια όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά απ’ όλο τον κόσμο. «Ένα ταξίδι στη Σαντορίνη με το ταίρι σας αποτελεί όνειρο για οποιονδήποτε που έχει δει έστω και μία φωτογραφία από τη διάσημη Καλντέρα, ενώ τα φιλιά κάτω από το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Οίας είναι η απόλυτη ρομαντική εμπειρία!»

Για το πιο ειδυλλιακό honeymoon των ονείρων σας επισκεφθείτε τη Σαντορίνη κάνοντας κράτηση στον boutique θησαυρό του Voreina Gallery Suites και απολαύστε 5 διανυκτερεύσεις με έκπτωση 20% με το αγαπημένο σας πρόσωπο από 15 Μαρτίου έως 31 Οκτωβρίου στην τιμή των 1.250 ευρώ.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Πλούσιο πρωινό με τοπικά προϊόντα στη σουίτα σας
  • Σαμπάνια Moet & Chandon και φρούτα κατά την άφιξή σας
  • Διακόσμηση της σουίτας σας με λουλούδια από τον Fabio Zardi
  • Couples Massage (διάρκειας 1 ώρας)
  • Sunset Catamaran Cruise στην Καλντέρα
  • Ένα δείπνο 3 πιάτων στη σουίτα σας προετοιμασμένο στο εστιατόριο Selene. (Δεν περιλαμβάνονται τα ποτά)

voreina gallery

Δείτε επίσης τις προσφορές του Astra Suites, ενός από τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία στον πλανήτη για ρομαντική άνοιξη και για τις απόλυτες διακοπές στη Σαντορίνη.

astra suites

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts στο Twitter και στο Pinterest

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή