Travel Secrets

Καλωσήλθατε 

Η Trésor Hotels & Resorts αποτελεί την πιο πολύτιμη συλλογή boutique ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων σε 8 δημοφιλείς και ανερχόμενους προορισμούς στην Ελλάδα. Καθένα από τα ξεχωριστά, ανεξάρτητα ξενοδοχεία του δικτύου μας, αποτελούν αληθινούς «θησαυρούς» διαμονής και αντανακλούν το πάθος μας για την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, την αγάπη μας για την πολυτέλεια και την επιμονή μας στις υψηλής ποιότητας, προσωποποιημένες υπηρεσίες, θέτοντας πάνω απ’όλα τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Η στοχευμένη έρευνα των εξειδικευμένων επαγγελματιών της εταιρίας μας, με πολύχρονη ενασχόληση και υψηλή εξειδίκευση τόσο στον τουριστικό όσο και στον ξενοδοχειακό κλάδο, οδήγησε σε μια προσεκτική επιλογή ξενοδοχείων, τα οποία προάγουν την εμπειρία της αυθεντικής φιλοξενίας και εγγυώνται την απόλαυση υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών.

Τα ξενοδοχεία-μέλη της Trésor Hotels & Resorts, χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακή φιλοσοφία, συστήνοντας τον ταξιδιώτη σε πρωτότυπες εμπειρίες απόδρασης, που μετουσιώνονται σε αξέχαστες ταξιδιωτικές αναμνήσεις. Αντλώντας έμπνευση από την ελληνική φύση, τα μέλη μας είναι απόλυτα εναρμονισμένα στο φυσικό περιβάλλον και διακρίνονται για την οικολογική πολιτική, το ιδιαίτερο design και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική τους.

Stay Authentic, απολαύστε τη ζεστή φιλοξενία και την οικεία ατμόσφαιρα των ξενοδοχείων της Trésor Hotels & Resorts και βουτήξτε στον μικρόκοσμο αποκλειστικότητας και μοναδικών προνομίων που εγγυόμαστε σε εσάς, τους πολύτιμους φιλοξενούμενούς μας.   

Ποιοι είμαστε

H Trésor Hotels & Resorts, έπειτα από τέσσερα χρόνια λειτουργίας, αποτελεί το πλέον αναγνωρισμένο δίκτυο boutique ξενοδοχείων στην Ελλάδα, που παρέχει πολυτελή & εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στον σύγχρονο ταξιδιώτη, μέσα από τις υπηρεσίες που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτό το σκοπό.

Σκοπός μας είναι η ελκυστική ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που διαθέτει η κάθε ξενοδοχειακή μονάδα και ο συνδυασμός τους με το μοναδικό κάλλος της περιοχής στην οποία βρίσκεται, έχοντας ως απώτερο στόχο την αναγνώριση και καταξίωση των μελών της τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ξενοδοχείο και προορισμός για την Trésor Hotels & Resorts αντιμετωπίζονται ως «ένα», έτσι ώστε η ανάδειξή τους να είναι συνολική και χρηστική. Αφενός ο εκάστοτε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, μέσω των δυνατοτήτων που του παρέχει ένα αξιόπιστο brand, κατορθώνει να μειώσει το κόστος, να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες και να εντείνει τη προβολή του, αφετέρου ο επισκέπτης εντάσσει πλέον στην ταξιδιωτική του ατζέντα ένα δίκτυο διαμονής με κύρος, ένα σύμμαχο που του εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα σε ό, τι αφορά στις αποδράσεις του.

Η καινοτόμος τεχνολογική πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει μέσα από το site tresorhotels.com, προωθεί και αναδεικνύει με σύγχρονο & φιλικό προς το χρήστη τρόπο, τα μοναδικά χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων & των ελληνικών προορισμών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ταξιδιωτικό οδηγό, αφού παρέχει συνεχώς ανανεωμένες ταξιδιωτικές συμβουλές.

Το χαρακτηριστικό ωστόσο που αποτελεί το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης TClub, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, στο οποίο ο σύγχρονος ταξιδιώτης μπορεί να γίνει μέλος δωρεάν και να απολαύσει αποκλειστικά προνόμια, σε 10 ξενοδοχεία, σε  8 προορισμούς.

 

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να μυήσουμε τον διεθνή ταξιδιώτη στη φιλοσοφία της ελληνικής φιλοξενίας και να τον εμπνεύσουμε με νέες ταξιδιωτικές αφορμές και λόγους ανακάλυψης νέων εμπειριών, τοπικής κουλτούρας και παραδοσιακών γεύσεων. Απώτερος στόχος μας είναι η δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου boutique ξενοδοχείων, αληθινών θησαυρών διαμονής, που προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες και ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες ταξιδιωτικές προτάσεις.  

 

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι η ελκυστική ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που διαθέτει το κάθε ξενοδοχείο μας και του προορισμού στον οποίο βρίσκεται, αποσκοπώντας στην καταξίωση και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των μελών μας, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μέσα από υψηλή τεχνογνωσία και στοχευμένες ενέργειες marketing και επικοινωνίας, η Trésor Hotels & Resorts ενδυναμώνει το branding μικρών, ανεξάρτητων boutique ξενοδοχείων που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα του πολύτιμου δικτύου μας, που διακρίνεται για την πολυτέλεια, την εξαιρετική ποιότητα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.