Travel Secrets

3ήμερο Πρωτομαγιάς: 19 πολύχρωμα ταξίδια για να πιάσετε τον Μάη στην Ελλάδα

3ήμερο Πρωτομαγιάς: 19 πολύχρωμα ταξίδια για να πιάσετε τον Μάη στην Ελλάδα

Με αφορμή την αργία της Πρωτομαγιάς, πιάνουμε τον Μάη και απολαμβάνουμε την ανθισμένη ελληνική φύση, πιο όμορφη από ποτέ, κάνοντας μια απόδραση στις ομορφιές της Ελλάδας, σε βουνό ή θάλασσα. Δείτε τις καλύτερες προτάσεις για ταξίδι και απολαύστε μαγευτικές 3ήμερες ή 4ήμερες αποδράσεις, αφού πρώτα κάνετε check-in στα καλύτερα boutique ξενοδοχεία της Trésor Hotels & Resorts.

Στη θάλασσα

Ναύπλιο

Ιδανική επιλογή για μια κοντινή στην Αθήνα ρομαντική απόδραση το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς. Περπατάμε στα στενά σοκάκια και κάνουμε ατέλειωτες βόλτες στον πλακόστρωτο παραλιακό δρόμο, με θέα το Μπούρτζι. Για μια χαλαρωτική διαμονή, επιλέγουμε το Perivoli Hotel, στο χωριό Πυργιώτικα, για εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση της Αργολίδας, πανοραμική θέα και εξαιρετικό φαγητό στο εστιατόριο. Δείτε την προσφορά εδώ.

Σαντορίνη

Βόλτες ανάμεσα στα κατάλευκα υπόσκαφα, συγκλονιστικά ηλιοβασιλέματα στην Οία και χαλάρωση με φόντο την μυστηριακή Καλντέρα. Η ομορφιά της Σαντορίνης είναι ακαταμάχητη και μας προσκαλεί για μια απόδραση βγαλμένη από όνειρο, με αφορμή το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς. Με θερμαινόμενο Jacuzzi-πισίνα σε κάθε σουίτα και ένα πρωινό που μένει αξέχαστο, το Orabel Suites στον Περίβολο χαρίζει πολυτελή διαμονή σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Για διαμονή στον μεσαιωνικό Πύργο, ιδανική επιλογή είναι το Voreina Gallery Suites, το ξενοδοχείο που ξεχωρίζει ως μια κατοικήσιμη και λειτουργική gallery, αποτελώντας από 9 σουίτες που χαρίζουν μαγευτική πανοραμική θέα. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Για εσάς που αναζητάτε διαμονή σε ένα από τα πιο ρομαντικά ξενοδοχεία του κόσμου, το Astra Suites είναι αδιαμφισβήτητα η επιλογή σας. Με πανοραμική θέα στη διάσημη Καλντέρα και ένα ηλιοβασίλεμα που μοιάζει να σας αφιερώνεται καθημερινά, το βραβευμένο ξενοδοχείο θα στεγάσει τις διακοπές των ονείρων σας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Κως

Το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς ταξιδεύουμε ως την Κω για να ανακαλύψουμε τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης, να κάτσουμε κάτω από τη σκιά του πλάτανου του Ιπποκράτη και να απολαύσουμε μαγευτικά ηλιοβασιλέματα από το ξενοδοχείο μας, Aqua Blu Boutique Hotel + Spa. Μπροστά στην πανέμορφη, οργανωμένη παραλία Λάμπη και σε απόσταση αναπνοής από την πόλη, το Aqua Blu προσφέρει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις (εστιατόριο, bar, spa, πισίνα), άψογο service και την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και διακριτικής πολυτέλειας. Μάθετε περισσότερα για την προσφορά εδώ.

 

Αστυπάλαια

Βολτάρουμε στα στενά σοκάκια της Χώρας, φωτογραφιζόμαστε με φόντο το επιβλητικό Κάστρο Querini, δοκιμάζουμε παραδοσιακά κιτρινοκούλουρα με σαφράν και εισπνέουμε τα ανοιξιάτικα αρώματα της πεταλούδας του Αιγαίου. Για την πιο ιδιαίτερη εμπειρία φιλοξενίας στην Αστυπάλαια, κάνουμε check-in στις Melograno Villas, που μας καλωσορίζουν με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, φρέσκα φρούτα, κρασί και λουλούδια, και όλα αυτά με θέα το Κάστρο, την κατάλευκη Χώρα και το απέραντο γαλάζιο. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ

Τήνος

Η γαλήνια Τήνος μας προσκαλεί αυτήν την άνοιξη να ανακαλύψουμε την πιο αυθεντική πλευρά της. Κάνουμε road trip στα χωριά, περιπλανιόμαστε στα δαιδαλώδη στενά και απολαμβάνουμε την τοπική κουζίνα πλάι στο κύμα. Για διαμονή με θέα το Αιγαίο, οι πολυτελείς βίλες Diles & Rinies μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε διακοπές στη δική μας ιδιωτική βίλα, ενώ παράλληλα βρίσκονται στη διάθεσή μας κορυφαίες ξενοδοχειακές υπηρεσίες. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Μάνη

Η ανοιξιάτικη Μάνη μας προσκαλεί για ένα ανοιξιάτικο road trip το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς, με αφετηρία το γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα και το πιο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης, Κυρίμαι HotelΣτεγασμένο σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτηριακό συγκρότημα του 19ου αιώνα, λίγο πριν από το νοτιότερο σημείο της Μάνης, το Κυρίμαι συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με τις σύγχρονες ανέσεις, σερβίρει εξαιρετικό πρωινό και επενδύει στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας. Δείτε περισσότερα εδώ.

Χανιά

Αυτήν την Πρωτομαγιά, ταξιδεύουμε ως τα Χανιά και τις Conte Marino Villas, τις τρεις μοναδικής αισθητικής βίλες που αποτελούν έναν μικρόκοσμο εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, ομορφιάς και ιδιωτικότητας, στο ήσυχο χωριό Κοντομαρί στον Πλατανιά. Φέτος καλωσορίζουμε τον Μάιο και ζούμε αξέχαστες ιδιωτικές διακοπές σε ένα καταφύγιο που συνδυάζει τις υψηλού επιπέδου παροχές με τη σύγχρονη τέχνη, την high end τεχνολογία και την ηρεμία. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Σπέτσες

Το νησί των αρωμάτων μας προσκαλεί να πιάσουμε τον Μάη εκεί που τα γαϊδουράκια και οι άμαξες αντικαθιστούν τα αυτοκίνητα, οι τσιμεντένιοι δρόμοι μετατρέπονται σε βοτσαλωτά πεζοδρόμια και το γκρίζο της πόλης δίνει τη θέση του στο γαλάζιο του ουρανού. Για μια αυθεντική εμπειρία διαμονής στο νησί, κάνουμε check-in στο Poseidonion Grand HotelΣτα διαχρονικής ομορφιάς δωμάτια και σουίτες του, η φιλοξενία και η πολυτέλεια επαναπροσδιορίζονται, ενώ τα εστιατόρια του ξενοδοχείου προσφέρουν την πιο ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία των Σπετσών. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Βουλιαγμένη

Το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς είναι η ιδανική ευκαιρία να επιστρέψουμε στην Αθήνα, για να μαγευτούμε από την ιδιαίτερη ομορφιά της πρωτεύουσας που δεν κοιμάται ποτέ. Ζούμε την πιο αυθεντική εμπειρία διαμονής, έχοντας ως βάση την πιο exclusive περιοχή της Αττικής, τη Βουλιαγμένη και το ξενοδοχείο The Margi. To The Margi είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα Boutique ξενοδοχεία της Αθήνας, για τους λάτρεις της ουσιαστικής και αυθεντικής φιλοξενίας. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

 

Στο βουνό

Τρίκαλα Κορινθίας

Αυτήν την Πρωτομαγιά, τα Τρίκαλα Κορινθίας μας προσκαλούν για μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη απόδραση για να ανακαλύψουμε κορυφαία αξιοθέατα, όπως είναι η Κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας, η λίμνη Δόξα, η λίμνη Δασίου και η Μονή Αγίου Γεωργίου. Μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, το ξενοδοχείο Πλειάδων Γη είναι ο ορισμός της προσιτής πολυτέλειας και του μοντέρνου ύφους που σέβεται την παράδοση. Το πολυτελές του spa θα σας αναζωογονήσει, ενώ το ατμοσφαιρικό του εστιατόριο θα σας χαρίσει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία με θέα την οροσειρά της Ζήρειας. Δείτε περισσότερα εδώ

 

Αράχωβα

Η Αράχωβα φορά τα ανοιξιάτικά της και μας προσκαλεί για βόλτες στην Πλατεία Λάκκα, επίσκεψη στους Δελφούς, γαστρονομικές απολαύσεις σε γραφικά ταβερνάκια και roadtrip ως την Αγόριανη και το Γαλαξίδι. Για διαμονή σε ατμοσφαιρικά πολυτελή σαλέ στην καρδιά του Παρνασσού, ιδανική επιλογή είναι τα ολοκαίνουργια VIP Chalet, που προσφέρουν θέα στο μαγευτικό αλπικό τοπίο από το παράθυρό μας, αλλά και υπηρεσίες εφάμιλλες πεντάστερου ξενοδοχείου. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Πήλιο

Με βάση τη γραφική Τσαγκαράδα, που συνθέτει ένα ονειρικό σκηνικό από επιβλητικά αρχοντόσπιτα, λιθόστρωτα καλντερίμια και λουλουδιασμένους κήπους, βυθιζόμαστε στη μαγεία του βουνού των Κενταύρων και ανακαλύπτουμε τις μυστικές γωνιές του Πηλίου. Αγκαλιασμένο από το καστανόδασος της Τσαγκαράδας, το 12 Months Luxury Resort συνδυάζει την πολυτελή διαμονή και τη χαλάρωση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις spa, με τη δυνατότητα για πολλαπλές εξορμήσεις στην πανέμορφη φύση του Πηλίου. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Ζαγοροχώρια

Με φόντο την επιβλητική χαράδρα του Βίκου, 46 πέτρινα γοητευτικά χωριά μας προσκαλούν για μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στην ανοιξιάτικη ορεινή φύση της Ηπείρου. Εδώ ανακαλύπτουμε το γοητευτικό Πάπιγκο, που στέκεται αγέρωχο στη σκιά της Αστράκας, επισκεπτόμαστε την πανέμορφη Βίτσα και αισθανόμαστε το δέος της χαράδρας του Βίκου. 

Για πρωινό με θέα στον Βίκο, spa, παραμυθένιο σκηνικό και μοντέρνο design, κάνουμε check-in στο βραβευμένο, "πράσινο" Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για διαμονή σε πετρόχτιστες σουίτες και σαλέ μια ανάσα από τη χαράδρα του Βίκου και τα τοξωτά ηπειρώτικα γεφύρια αλλά και συναρπαστικές εμπειρίες στη φύση, ιδανική επιλογή είναι το Zagori Suites. Δείτε περισσότερα εδώ.

Καρπενήσι

Από το φαράγγι Πάντα Βρέχει και το καταπράσινο ελατόδασος έως την κοιλάδα του Καρπενησιώτη και τους γραφικούς παραδοσιακούς οικισμούς, η ορεινή Ευρυτανία μας χαρίζει στην κυριολεξία τον πιο καθαρό αέρα της Ελλάδας και μας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό ανοιξιάτικο ταξίδι. Το Anerada Inn Boutique Hotel είναι το πιο παραμυθένιο ξενοδοχείο της περιοχής που αποτελείται από ρομαντικά δωμάτια και σουίτες και σερβίρει παραδοσιακό πρωινό στον λουλουδιασμένο κήπο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μέτσοβο

Φωλιασμένο στη φύση των Ιωαννίνων, με τις κορυφογραμμές τις Πίνδου να το αγκαλιάζουν σαν να θέλουν να το προστατεύσουν, το Μέτσοβο είναι ένας από τους γραφικότερους παραδοσιακούς οικισμούς της Ελλάδας, ενώ την άνοιξη ο τόπος γεμίζει από τους ήχους των τρεχούμενων νερών και τα αρώματα της ανθισμένης φύσης. Κάνοντας check-in στο εξαιρετικό ξενοδοχείο Aroma Dryos Eco & Design Hotel, θα νιώσετε την αγκαλιά της φύσης τριγύρω σας και θα απολαύσετε  αυθεντικό Ελληνικό Πρωινό, θαυμάζοντας την ασύλληπτη θέα στα βουνά της Πίνδου και τα παραδοσιακά σπίτια του Μετσόβου. Δείτε περισσότερα εδώ.

Τρίκαλα

Με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, κάντε μια ονειρεμένη απόδραση στα Τρίκαλα και απολαύστε την πολυτελή φιλοξενία του καλύτερου city boutique hotel της περιοχής, Ananti City Resort. Χτισμένο στις παρυφές της πόλης των Τρικάλων, με υπέροχη θέα στα Μετέωρα και πολυτελείς εγκαταστάσεις spa, το Ananti είναι ένα σύγχρονο και πολυτελές «καταφύγιο» που προσφέρει στους επισκέπτες του μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής στην περιοχή. Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

 

Ακολουθήστε τη σελίδα της Trésor Hotels & Resorts σε TwitterInstagram και Pinterest!  

Από: Ανθή Σασματζόγλου

 
 

επιστροφή